loading

Villa Sveti kriz

Villa Sveti Kriz nalazi se na idiličnom mjestu uz samu plažu. Sobe su Villi Sveti Križ modern uređene i pružaju pogled na Kaštelanski zaljev s jedne strane Jadransko more

Elegantne hotelske sobe sve imaju besplatni wifi jeen Sve jedinice imaju drveni pod, LCD satelitsku TV i kupaonicu. Sef, mini bar.

U sklopu Ville Sveti Križ nalazi restoran u kojem gosti mogu uživati u jelima domaće kuhinje.

Villa Sveti Kriz

Sadržaji Ville Sveti kriz

Autobusno stajalište na kojem se zaustavljaju linije od Trogira  smješteno je 10 metara od objekta. Središte Grada Trogira udaljeno je 3 km koji je pod Unescovom zaštitom I pun je restorana I barova. Do Zračne luke Split ima 8 km. Objekt u ponudi ima uslugu prijevoza iz/do zračne luke, a osoblje može organizirati dnevne izlete na zahtjev i uz nadoplatu.

Udaljenost

 

Grad Split sa svojom Dioklecijanovom palačom pod zaštitom UNESCO-a, shopping centrima od Ville Sveti križ udaljen je 25 km. Izlete u Split i ostale atraktivne destinacije kao što su Šibenik, Slapove Krke, Plitvička jezera, dalmatinski otoci, Međugorje safari divljih konja u livnu možete rezervirati u hotelu.

1 krevet + dodatni ležaj

2 Odrale osbe + 2 djece

Privatni parking

Bazen

Dvokrevetne sobe

Ukusno uređeni interijeri dočaravanju istinsko ozračje Dalmacije, njenu tradicionalnu arhitekturu u kombinaciji s jedinstvenim pogledom. Interijeri odišu modernim potpisom elegancije i udobnosti, a nadopunjuju ih privatni balkoni s pogledom na more ili borovu šumu.

Sve sobe su  klimatizirani, imaju vlastitu kupaonicu s kadom i / ili tušem i besplatnim toaletnim potrepštinama, opremljeni su SAT TV-om ravnog ekrana, besplatnim bežičnim internetom i mini barom. Parking je osiguran na licu mjesta i besplatan.

Villa Sveti Kriz
Villa Sveti Kriz
Villa Sveti Kriz
Hotels Double Rooms
Villa Sveti kriz
Villa Sveti Kriz

Don't miss out our early booking discount.

Contact us for more information.
Contact us
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me