loading

LJEČILIŠNI TURIZAM U HOTELU SVETI KRIŽ NA ČIOVU

Mnogi zasigurno ne znaju da je i na otoku Čiovo svojevremeno izraslo lječilište Rimskog carstva. Zbog blagodati mikroklime mjesto je bilo meka za plućne bolesnike.

Taj trend se nastavio stoljećima tako da svjedočanstva osoba sa plućnim tegobama koji su posjećivali lječilišta za plućne bolesti i nadali se ozdravljenju opisani i u knjizi Sunce Ivana Aralice koji je i sam boravio u samostanu Sveti križ zbog sličnih razloga. Na tajnama lokaliteta i Hotel Sveti Križ slijedi povijest Lječilišnog turizma obogaćujući ga suvremenim spoznajama i novim djelatnostima kao što je Stomatologija i u tome nam svesrdno pomaže Županija Splitsko dalmatinska.

Hotel Sveti križ se zahvaljuje Splitsko dalmatinskoj županiji za sufinanciranje projekta “Zdravstveni turizam kao inicijator produžene sezone”. i na ovaj način objedinjuje uslugu smještaja i dentalnu uslugu, na način da svojim gostima tijekom cijele godine nudi dentalne usluge kako bi gosti mogli sukladno svojim obvezama i interesima odabrati termin po svojoj želji i iskusiti čari Splitsko dalmatinske županije u različitim godišnjim dobima, kao i motivirati potrebu za unaprjeđenje zdravlja i poboljšanje kvalitete života istih.

Don't miss out our early booking discount.

Contact us for more information.
Contact us
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me