loading

Vjencanja i proslave

Vjencanja i proslave

Vjenčanja na otvorenom organiziramo na terasi uz samu  plažu. To je idealno mjesto za one koji traže idealnu lokaciju za vjenčanja i koji priželjkuju romantičnu vjenčanu ceremoniju. Svečane večera uz plažu okružena borovima s pogledom dat će pečat vašoj nezaboravnoj noći. Samostan Sv. Križ na Čiovu može biti mjesto vaše crkvene ceremonije.

Mi vam možemo pružiti sve što destinacija za vjenčanja treba imati na otvorenom ili u restoranu. Hotel Sveti Križ kao lokacija za vjenčanja je praktična, zanimljiva I sa dobrom infrastrukturom.

Vjenčanje treba biti jedan od najljepših dana života. Upravo proslava ljubavi u Hotelu Baštini u Bolu može biti događaj koji će zadovoljiti sva vaša očekivanja. Čarobni ambijent samostana Gospe Milosne i jednom od ljepših plaža na Bolu biti će najljepša moguća scenografija. Ovo je jedna od ljepših domaćih lokacija za vjenčanja.

Gastro ponuda za vjencanja i proslave

Gastro ponuda su tradicionalna jela, jela nastala iza samostanskih zidina a također uvažavamo i želje mladenaca. Vjenčanja na plaži su velika atrakcija. Saznajte više o nama; na pravom ste mjestu za uživanje u svjetski poznatoj dalmatinskoj kuhinji u našem restoranu Sv.Križ. Domaći ljudi jedu kod nas. To je najveća ocjena koji restoran može dobiti. U restoranu Sv. Križ posvećeni smo proučavanju povijesti i tradicije domaće kuhinje. U svojoj kuhinji koristimo svježe lokalno uzgojene namirnice, arome mediteranskog bilja, domaće vino i maslinovo ulje. Nastojimo vam pružiti autentično gastronomsko iskustvo, te smo posebno ponosni na našu terasu na kojoj, dok jedete, možete uživati u zalasku sunca.

Dugogodišnje iskustvo vjencanja i proslave

Možete nam sa povjerenjem prepustiti organizaciju vašeg vjenčanja.

Imamo dugogodišnje iskustvo u organizaciji vjenčanja kako u zatvorenom tako i na otvorenom prostoru.  Vi možete na jednu od dvije jedinstvene lokacije kako vjenčanja u sali tako i vjenčanja na otvorenom bezbrižno nam prepustiti. Možemo se prilagoditi vašim željama ali dati vam korisne prijedloge I savijete tako da vaš dan bude za pamćenje.

Vjenčanja i proslave
Vjencanja i Proslave
Vjenčanja i proslave
Gastro and Wedings
Vjencanja i proslave

Don't miss out our early booking discount.

Contact us for more information.
Contact us
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me