loading

Hoteli Sveti Križ

Hoteli Sveti Križ

Hoteli Sveti Križ

Hoteli Sveti Križ je hotel na moru dočarava doživljaj mediterana. Jutarnja kava na plaži uz šum mora pokreće osjetila odmora u Hrvatskoj.

Hoteli Sveti križ je potpuno obnovljen i nudi  jedinstven događaj i vrhunski standard. Ostala dva objekta su novosagrađeni. Smješteni smo u srcu otoka Čiovo, 3 km od drevnog grada Trogira, u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Svi su hoteli smješteni na samoj plaži. Naveli smo samo dio naše popularne, obiteljske hotelske ponude. U našim smještajnim jedinicama pružamo vam jedinstven ambijent komfora i gostoprimstva, u skladu s jedinstvenim dalmatinskim načinom života. Naš moderni smještaj s dodirom tradicionalnog mediteranskog stila idealno je lociran u mirnom području Arbanije, okružen borovom šumom, udaljen na samo nekoliko koraka od plaže.

Hoteli Sveti Križ i aktivan odmor

Program putevi čiovskih pustinjaka predstavlja jedinstven doživljaj sačuvanih sakralnih vrijednosti otoka Čiova.

Staza se proteže duž otoka Čiova i nudi jedinstven doživljaj povijesnih i arheoloških vrijednosti. Šetnja po Čiovu nudi za svakog po nešto. Brojne plaže i uvale Čiova te male dalmatinske crkvice ispunjene daškom vremena netaknuta priroda, vrhunska hrana samo su neki od razloga zašto je Hotel Sveti križ vaša destinacija za bijeg od stvarnosti

Aktivni odmor najljepši je kad ljubav prema novim iskustvima i istraživanju možete podijeliti sa vama dragim osobama i obitelji. Vaš odmor će postati nezaboravan ako pri tome zajedno možete proširiti osobne vidike i nešto naučiti. Panoramski pogled prema akvatoriju Brača, Šolte Drvenika možete ovjekovječiti fotografijama i lijepim sjećanjima.

Svaki naš hotel predstavlja idealan odabir kako za obiteljski odmor tako i za aktivni odmor uz izlete nacionalne parkove i Unesco dalmatinske gradove.

Svi hoteli su smješteni na plaži okruženi su borovom šumom i pričaju jedinstvenu priču kroz dizajn hotela. Bilo koji hotel da odaberete u svakom će te iskusiti jedinstven doživljaj mediterana.

Hoteli na moru

Na otoku Čiovu i Braču hoteli na samom moru dočaravaju doživljaj mediterana. Jutarnja kava na plaži uz šum mora pokreće osjetila odmora u Hrvatskoj

Hotel je potpuno obnovljen i nudi  jedinstven događaj i vrhunski standard. Ostala dva objekta su novosagrađeni. Smješteni smo u srcu otoka Čiovo, 3 km od drevnog grada Trogira, u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Hoteli uz more Sveti Križ sastoji se od Hotela Sveti Križ, Vile Sveti Križ (smještene na samoj plaži), Hotel Baštine i Mobilnih kućica. Naveli smo samo dio naše popularne, obiteljske hotelske ponude. U našim smještajnim jedinicama pružamo vam jedinstven ambijent komfora i gostoprimstva, u skladu s jedinstvenim dalmatinskim načinom života. Naš moderni smještaj s dodirom tradicionalnog mediteranskog stila idealno je lociran u mirnom području Arbanije, okružen borovom šumom, udaljen na samo nekoliko koraka od plaže.

Show moreShow less
Hotel 4 Sveti Kriz
Hoteli Sveti Križ
Hotel Sveti Kriz
Bazen

Don't miss out our early booking discount.

Contact us for more information.
Contact us
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me