loading

Hotel Bastina

Hotel Bastina

Hotel Baština Sveti Križ s ljepotama Dalmacije ima tradiciju od 1927 godine. Hotel se nalazi na poluotoku Glavica i na krajnjem istoku grada Bola koji sa crkvom Gospe Milosne i zvonikom daje poseban pečat mjestu. U sklopu samostana nalazi se bogati srednjovjekovni botanički vrt. Gosti hotela mogu bar na kratko uživati u obilju mira i odmaknuti se od stresne svakodnevnice. Zbog svoje jedinstvene lokacije u hotelu Bastina većina soba ima pogled na more i  otok Hvar. Također, hotel Bastina je idealno mjesto za goste koji se  žele riješit stresa i uživati u prirodnim ljepotama Dalmacije. Ove godine Hotel Bastina je renovirao svoje prostore da bi se približio potrebama i željama onih koji koriste naše usluge.

Standarne sobe u Hotelu Bastini

U hotelu Bastina većina soba su prostrane s pogledom na more. Sobe su opremljene novim modernim namještajem, dekorirane modernim, probranim materijalima,  LCD TV,  sefovima, mini barovima. Novo uređenim kupaonicama pružit će vam potpun ugođaj i udobnost i razlog da vaš smještaj bude savršen.

Također je Hotel Sveti Križ Bol idealno mjesto za održavanje različitih seminara, konferencija, seminara, sastanaka i svečanih događaja. Na nekoliko koraka dalje smješten je Lapidarij. U sklopu samostana je muzej  otočkih arheoloških nalaza s vrijednom zbirkom rukopisa, crkvenih knjiga i predmeta, numizmatičkom zbirkom i vrlo vrijednim slikama od 15. do 18. Stoljeća. Prema tome, najznačajnija je kasno renesansna slika oltara venecijanskog majstora Tintoretta.

Dominikanski samostan u Bolu

Dominikanski samostan u Bolu je uz Franjevački samostan u Sumartinu jedini koji se uspio održati na otoku do današnjih dana. Nastao je krajem 15. stoljeća kada je minula opasnost od gusara iz grada Omiša i dijelom je zaslužan za razvitak mjesta Bola.

Izborom Hotela Sveti križ Bol dobivate toplo, prijateljsko okruženje. Šarm kako srednjovjekovnog tako i modernog okruženja opravdati će vaše povjerenje. opravdamo

Restoran Hotel Bastina

Vam nudi izvorna dalmatinska jela koje za vas priprema vrsni kuhari u kojima možete uživati uz čuvena domaća vina. Sve namirnice su Hrvatskog porijekla.

Gostima hotela odobravamo popust 10% na redovne cijene.

Broj sljedećih mjesta je 100. Organiziramo poslovne ručkove, večere, domjenke, prezentacije, promocije, proslave rođendana, godišnjice, krstitke

Caffe bar Hotel Bastina

Ispijajući svoj omiljeni napitak u novosagrađenom caffe baru Hotela Sveti Križ Bol  sa pogledom na bistrinu i plavetnilo mora možete uživati u blagodatima mira, ljepotama mediterana.  U večernjim satima možete promatrati jedinstveni zalaz sunca.

Hotel Bastina
Hotel Bastina
Hotel Bastina

Don't miss out our early booking discount.

Contact us for more information.
Contact us
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me