loading

Hotel Bastina

Hotel Bastina

Hotel Baština Sveti Križ s ljepotama Dalmacije ima tradiciju od 1927 godine. Hotel se nalazi na poluotoku Glavica i na krajnjem istoku grada Bola koji sa crkvom Gospe Milosne i zvonikom daje poseban pečat mjestu. U sklopu samostana nalazi se bogati srednjovjekovni botanički vrt. Gosti hotela mogu bar na kratko uživati u obilju mira i odmaknuti se od stresne svakodnevnice. Zbog svoje jedinstvene lokacije u hotelu Bastina većina soba ima pogled na more i  otok Hvar. Također, hotel Bastina je idealno mjesto za goste koji se  žele riješit stresa i uživati u prirodnim ljepotama Dalmacije. Ove godine Hotel Bastina je renovirao svoje prostore da bi se približio potrebama i željama onih koji koriste naše usluge.

Standarne sobe u Hotelu Bastini

U hotelu Bastina većina soba su prostrane s pogledom na more. Sobe su opremljene novim modernim namještajem, dekorirane modernim, probranim materijalima,  LCD TV,  sefovima, mini barovima. Novo uređenim kupaonicama pružit će vam potpun ugođaj i udobnost i razlog da vaš smještaj bude savršen.

Također je Hotel Sveti Križ Bol idealno mjesto za održavanje različitih seminara, konferencija, seminara, sastanaka i svečanih događaja. Na nekoliko koraka dalje smješten je Lapidarij. U sklopu samostana je muzej  otočkih arheoloških nalaza s vrijednom zbirkom rukopisa, crkvenih knjiga i predmeta, numizmatičkom zbirkom i vrlo vrijednim slikama od 15. do 18. Stoljeća. Prema tome, najznačajnija je kasno renesansna slika oltara venecijanskog majstora Tintoretta.

Dominikanski samostan u Bolu

Dominikanski samostan u Bolu je uz Franjevački samostan u Sumartinu jedini koji se uspio održati na otoku do današnjih dana. Nastao je krajem 15. stoljeća kada je minula opasnost od gusara iz grada Omiša i dijelom je zaslužan za razvitak mjesta Bola.

Izborom Hotela Sveti križ Bol dobivate toplo, prijateljsko okruženje. Šarm kako srednjovjekovnog tako i modernog okruženja opravdati će vaše povjerenje. opravdamo

Show moreShow less

Don't miss out our early booking discount.

Contact us for more information.
Contact us
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me