loading

Your perfect vacation

Where the most desired expectations are exceeded

Vrhunska lokacija

Uvala Sv. Križ poznata je kao jedna od najljepših uvala otoka Čiova, čuvena po svojim prekrasnim sunčanim plažama, čistom plavom moru i nevjerojatnom pogledu na Kaštelanski zaljev, Trogir i Split.

Odlična concierge usluga

Naši gosti uživaju u svakodnevnoj podršci i jedinstvenoj „concierge“ usluzi. Posjedujemo lokalno znanje i jedinstveno iskustvo, strastveno radimo na pružanju visoko personaliziranih usluga i možemo za vas organizirati (gotovo) sve što zamislite.

Garancija najbolje cijene

U životu je malo garancija. Naša garancija najbolje cijene jedno je od onih jamstava koja su stvarna. Osiguravamo vam najbolju cijenu smještaja i usluga kada rezervirate izravno kod nas.

HOTELSKO NASELJE SV. KRIŽ

Villa Sveti Križ Čiovo

HOTEL SV. KRIŽ

Hotel Sv. Križ je hotel s četiri zvjezdice smješten uz prekrasnu obalu zaljeva Sveti Križ, u blizini grada Trogira s panoramskim pogledom na Jadransko more i savršenim pogledom na Kaštelanski zaljev i drevne gradove Trogir i Split. Okružen je autentičnim dalmatinskim krajolikom koji pruža spektakularnu pozadinu satkanu od mediteranske vegetacije i borove šume.

S bazenom i sunčalištem uz bazen, balkonima i terasama s pogledom na more, restoranima i kafićima, blagovaonom na otvorenom, udobnim i prostranim interijerom, te diskretnim vrtovima, hotel Sv. Križ u neposrednoj je blizini drevnih gradova; Trogir, Split, Šibenik, Nacionalnih parkova: Krka i Kornati, prekrasne plaže, mirnih uvala i prekrasnog krajolika otoka Čiova. Hotel je pogodan za boravak gostiju svih dobnih skupina, obitelji s djecom i mladih putnika. Svakako, jedna od glavnih atrakcija je neposredna blizina (i utočište od) jedinstvenog noćnog života grada Trogira.
Koncept svih objekata našeg hotelskog naselja, uključujući i hotel Sv. Križ, osmišljen je sa stilom, imajući u vidu opuštanje i relaksaciju za sve naše goste.
Bilo da nas posjećujete zbog posla ili odmora, za vas smo osigurali najbolji luksuzni smještaj s četiri zvjezdice, prostrane i moderne interijere i eksterijere, dizajnirane tako da se vi, naši gosti, osjećate kao kod kuće.

Zamislite mjesto gdje more i nebo očaravaju avanturističke duše, sunce najljepšom rapsodijom boja okupa svaki ljetni dan, a gostoprimstvo domaćina nadmašuje sva vaša očekivanja. Pronašli ste ga. Posjetite nas i uvjerite se sami.

Izleti po cijeloj Dalmaciji

Obilasci, hodočašće sedam crkvica na otoku Čiovu; obilazak stare Salone i Splita; jednodnevni izleti do otoka Šolte, Brača ili Hvara …

Organizacija proslava

Hotel Sv. Križ posebno je specijaliziran za organiziranje vjenčanja, obiteljskih proslava kao i poslovnih sastanaka i prezentacija.

Putevim pustinjaka s otoka Čiova

Hotel Sv. Križ, nalaz se preko puta crkve, odnosno svetišta Sv.Križ i već 10 godina provodi program ‘Putevima Čiovskih pustinjaka’. Na taj način pokušavamo revitalizirati mnoštvo malih crkvica na otoku Čiovu koje odišu bogatom duhovnošću.

Kontaktirajte nas

Broj telefona: +385 (0) 21 888 118
Fax: +385 (0) 21 888 337

hotel-sveti-kriz@st.t-com.hr

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Don't miss out our early booking discount.

Contact us for more information.
Contact us
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me