loading

Hoteli Sveti Križ

Vaš savršen odmor

Gdje su sve Vaše želje ispunjene

SDZ

Rezerviraj

Dan
Mjesec
Godina
Noćenja:

HOTELI SVETI KRIŽ

Hotel Sveti Križ

Hotel Sveti Križ ima visoke četiri zvjezdice i smješten uz prekrasnu obalu zaljeva Sveti Križ. Nalazi se u blizini grada Trogira, osim toga ima panoramski pogled na Jadransko more i savršen pogled na Kaštelanski zaljev i Unesco gradove Trogir i Split. Okružen je autentičnim dalmatinskim krajolikom koji također, pruža spektakularnu pozadinu satkanu od mediteranske vegetacije i borove šume.

Nadalje, bazen i sunčalište uz bazen, balkoni i terase s pogledom na more, restorani i kafić, blagovaona na otvorenom, udobni i prostrani interijerom doprinose mediteranskom ugođaju.

Hotel Sveti Križ i smještaj

Hotel Sveti križ je smješten u neposrednoj je blizini drevnih gradova; Trogir, Split, Šibenik smješten je hotel Sveti Križ. Osim toga, okružen je nacionalnim parkovima: Slapovi Krke, Kornati, Velebit. Također, nacionalni park Plitvička jezera udaljen je od Hotela oko 2 sata vožnje.

Osim toga hotel je na samom moru i  smješten je u gustoj borovoj šumi nasuprot zavjetne crkve sveto Križa. Svetište Sveti Križ nulti je spomenik kulture i jedno od tri Svetišta u Hrvatskoj proglašeno od Vatikana. Od kulturno-umjetničkih, poslovnih i ugostiteljsko-turističkih sadržaja grada Trogira dijeli ga samo tri kilometra.

Zračne luke Split udaljena je od hotela Sveti križ svega šest kilometara.

Pogodan je za boravak gostiju svih dobnih skupina obitelji s djecom i mladih putnika. Svakako, jedna od glavnih atrakcija je neposredna blizina jedinstvenog noćnog života grada Trogira.

Koncept svih objekata našeg hotelskog naselja, uključujući i hotel Sveti Križ osmišljen je sa stilom. Opuštanju i relaksaciji za sve naše goste doprinijeti će prekrasne plaže, mirne uvale i prekrasni krajolika otoka Čiova.
Bilo da nas posjećujte zbog posla ili odmora osigurali smo Vam najbolji luksuzni smještaj. Prostrani i moderni interijeri i eksterijeri dizajnirani su tako da se vi, naši gosti, osjećate kao kod kuće.

Zamislite mjesto gdje more i nebo očaravaju avanturističke duše. Zamislite sunce koje najljepšom rapsodijom boja okupa svaki ljetni dan.Gostoprimstvo domaćina nadmašuje sva vaša očekivanja. Pronašli ste ga. Posjetite nas i uvjerite se sami.

Vrhunska lokacija

Uvala Sv. Križ poznata je kao jedna od najljepših uvala otoka Čiova, čuvena po svojim prekrasnim sunčanim plažama, čistom plavom moru i nevjerojatnom pogledu na Kaštelanski zaljev, Trogir i Split.

Odlična concierge usluga

Naši gosti uživaju u svakodnevnoj podršci i jedinstvenoj „concierge“ usluzi. Posjedujemo lokalno znanje i jedinstveno iskustvo, strastveno radimo na pružanju visoko personaliziranih usluga i možemo za vas organizirati (gotovo) sve što zamislite.

Garancija najbolje cijene

U životu je malo garancija. Naša garancija najbolje cijene jedno je od onih jamstava koja su stvarna. Osiguravamo vam najbolju cijenu smještaja i usluga kada rezervirate izravno kod nas.

Izleti po cijeloj Dalmaciji

Obilasci, hodočašće sedam crkvica na otoku Čiovu; obilazak stare Salone i Splita; jednodnevni izleti do otoka Šolte, Brača ili Hvara …

Hotel Sveti Križ

Organizacija proslava

Posebno je hotel specijaliziran za organiziranje vjenčanja, obiteljskih proslava kao i poslovnih sastanaka i prezentacija.

Putevim pustinjaka s otoka Čiova

Hotel Sveti Križ, nalaz se preko puta crkve, odnosno svetišta Sveti Križ i već 10 godina provodi program ‘Putevima Čiovskih pustinjaka’. Na taj način pokušavamo revitalizirati mnoštvo malih crkvica na otoku Čiovu koje odišu bogatom duhovnošću.

Kontaktirajte nas

Broj telefona: +385 (0) 21 888 118
Fax: +385 (0) 21 888 337

 

hotel@hotel-svetikriz.hr

hotel-sveti-kriz@st.t-com.hr

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Don't miss out our early booking discount.

Contact us for more information.
Contact us
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me