loading

Hotel 4 Sveti Kriz

Hotel 4 Sveti Kriz i smještaj

Hotel 4 Sveti kriz na otoku Čiovu je vaš najbolji izbor ako želite biti u srcu Dalmacije. S jedne strane imamo romantični ugođaj Trogira koji je pod zaštitom Unesc-a. Trogir je 2016 proglašen kao najljepši grad otok na svijetu prema izboru National Gegrafic. Smjestio su u uskom morskom rukavcu između kopna i otoka Čiova. S druge strane  Čiovu ima odličan geografski položaj i idealna polazna točka za obilazak kulturne Baštine srednjodalmatinskih gradova pod zaštitom Unesc-a Zaljubljenici prirode mogu provoditi vrijeme i na Čiovu koji je pun endemskih biljaka kao što je divlja orhideja. Također u blizini su i nacionalni park Krka, Kornati, velebit. Osim toga, Hotel je i polazna točka za cjelodnevni obilazak dalmatinskih otoka. Također, u blizini Hotela je i akvatorij čije je podmorje savršeno za ronjenje i ribolov.  Preko puta hotela je najdragocjenija građevina Samostan Sveti Križ kojeg krasi predivni dvor I vrijedna zbirka umjetnina. Još od 15 stoljeća Čiovo je bilo oaza duhovnog mira u kojem su pustinjaci nalazili svoje utočište a taj duh se zadržao i danas.

Hotel 4 Sveti Kriz

Hotel je sagrađen na jedinstvenoj geografskoj lokaciji sa pogledom na more i ispred plaže. Objekt ima 20 moderno opremljenih soba sa balkonom i pogledom na more.

Svaka soba je jedinstvena i nosi naziv Dalmatinskih gradova, također su dvokrevetne sa dodatnim ležajem.

Sve smještajne jedinice opremljene su kvalitetnom posteljinom, SAT TV, mini barom, bežičnim internetom, sefom i sušilom za kosu.

Diskrecija i privatnost zagarantirani.
Posebna usluga romantičnog dočeka

Sobe pogled more
Sobe pogled more

2 krevet za jednu osobu + dodatni ležaj

2 Odrale osbe + 1 djece

Za sve naše goste smo osigurali privatni parking 

Bazen

Besplatan WiFi

 

 

 

 

 

 

 

Za sve naše goste je osiguran besplatan, siguran i brz bežični internet u svakoj sobi unutar hotela.

Budite dostupni za vaše najmilije i tijekom ljetnog odmora.

Galerija

Hotel 4 Sveti Kriz
Hotel 4 Sveti Kriz
Hotel 4 Sveti Kriz
Hotel 4 Sveti Kriz
Rooms sea view
Hotel 4 Sveti kriz

Don't miss out our early booking discount.

Contact us for more information.
Contact us
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me