Smjestaj – Sv Križ


Hotel Sveti Križ je novo sagrađeni hotel pored samog mora smješten je u gustoj borovovoj šumi nasuprot zavjetne crkve sveto Križa koja je nulti spomenik kulture. U blizine je povijesne jezgre grada Trogira, te ga od kulturno-umjetničkih, poslovnih i ugostiteljsko-turističkih sadržaja dijeli samo dva i pol kilometra.
Hotel je udaljen od zračne luke – Split svega šest kilometara.

Sadržaji:

Apartmani / Sobe: Apart Hotel sadrži 10 apartmana i 40 soba, Svi apartmani imaju prostor za boravak, kuhinju, sobu, kupatilo sa wc i balkon ili tersau. Svi apartmani i sobe su klimatizirani, luksuzno namješteni i moderno uređeni-SAT i TV, minibar, priključci za fax i modem.

Ugostiteljski sadržaji: restoran/ aperitiv bar s terasom, cocktail bar s prekrasnom terasom na samoj plaži,

Kongresni prostori: veliku kongresnu dvoranu, manji kongresni prostor

Sport i zabava: fitnness, igralište za tenis, igralište za boćanje, odbojku na pijesku, vanjski bazen sa slatkom vodom, unutarnji bazen sa morskom vodom, wirpool kade, saunu, fizikalnu terapiju sa prostorima za fangoterapiju, hidroterapiju, Talasoterapiju, masažu i medicinsku gimnastiku.

Izleti: hotel oragnizira izlete u nacionalne parkove (Plitvička jezera, rijeku Krku, i Kornate), te izlete izlete u gradove s bogtom kulturnom i povijesnom baštinom (Dubrovnik, Makarska, Split, Solin, Trogir, Šibenik i Zadar).

Ekstremne sportove u prirodi: rafting, jahanje, ronjenje,

Usluge:

  • - noćenje s buffet doručkom, polupansion, puni pansion, à la carte.
  • - Kongresi, seminari , radionice, konvencije
  • - Paket aranžmani za novu godinu, uskrs
  • - Paket aranžmani za novu godinu, uskrs
  • - Svadbene i svečane večere, promocije, godišnjice, banketi, maturalne večeri
  • - Programi pripreme sportaša
  • - Programi za umirovljenike
  • Zdravstveni paketi za kralježnicu, reumu, osteoporozu, programi mršavljenja, program za ooporavak i opuštanje duše i tijela, antistresni programi za menadžere, programi za astmu, programi za profilaksu, estetiku, kao i liječenje bolesti zubi i zubnog mesa